Dan Panel

Vi er en socialpædagogisk virksomhed udviklet med baggrund i mere end 25 års pædagogisk erfaring inden for det socialpædagogiske felt.

Huset består af et team af socialpædagoger med forskellige nationaliteter, supervisor og filosof.

Alle er uddannede indenfor deres virkefelt og med flere års erfaring i arbejdet med andre mennesker.

Alle har eller får muligheden for relevante efteruddannelseskurser.

Arbejdsopgaver vi beskæftiger os med:

Perspektiver i pædagogik & specialpædagogisk.

Vores mange års erfaring i arbejdet med mennesker inden for pædagogik & specialpædagogisk har lært os, at den metode der fungerer for det ene menneske, ikke nødvendigvis virker for den andet.

Derfor arbejder vi alle bl.a. med udgangspunkt i nedenstående 5 perspektiver.

Trin til en positiv forandring

Hos DanPanel tror vi på, at alle mennesker er eksperter i deres eget liv, men med en og de allerede besidder det, der skal til for at kunne bane vejen frem mod en bedre fremtid.

Hvis strategier og handlemønstre utallige gange opleves som negativ og uhensigtsmæssig, og hverdagen for borgeren kan virke som kaos, kan det være svært at se mulighederne for en positiv fremtid for den enkelte borger.

Med udgangspunkt i ovenstående er det vores formål med en pædagogisk indsats og ydelse gennem f.eks. Familiebehandling, Terapi, Mentor ordning mm. at arbejde målrettet sammen med borgeren frem mod det endelige mål.

Der kan for en periode være behov for professionel hjælp udefra for bedre at kunne se de fremtidige muligheder og løsninger, der altid findes.

I vores arbejde observerer vi den enkelte borgers problemer og taler dette som et ”must”. Gennem løsningsfokuserede samtaler er formålet at støtte borgeren i at leve med de vilkår, de er omgivet af, samtidig med de bliver støttet i at tage det første skridt mod en anden og positiv fremtid.

Sammen med omsorg, støtte og tillid bliver borgeren mere og mere opmærksom på egne ressourcer, og de kompetencer de allerede besidder, således at der kan arbejdes frem mod at borgeren igen med egen formåen mestre i eget liv. Dermed vil borgeren igen klare sin dagligdag uden professionel støtte.

Vores team

Hos DanPanel for offentlige arbejder vi i teams med hver vores ekspertise og faglighed. Vi tror på, at vi kan yde en dedikeret samt professionel service ved at matche hver enkelt kommune med kvalificeret mandskab efter behovet. Teamet har årelange erfaringer inden for felterne, som vedrører socialhjælp, familiehjælp, rådgivning mm. og en masse kompetencer, der gør, at vi kan imødekomme jeres behov på bedst mulige måde. Vores fokus er dig, din kommune og jeres borgere.

Vores personale med speciale inden for det offentlige felt har mere end 37 års erhvervserfaring. Vi er mere end behjælpelige med at finde en skræddersyet løsning, som passer lige netop jer. Alt for at yde en tilfredsstillende service og løfte jeres aktiviteter i den positive retning.

I den gode sags tjeneste

Hos DanPanel er vi glade for at bidrage til sager, vi føler er vore hjerter nær ved at støtte op omkring flere sager og tiltag. Hos DanPanel tror vi på, at vi i fællesskab kan formå at gøre underværker ved at opretholde håbet. I den gode sags tjeneste har vi valgt at støtte: